Cart 0
  •   Betala med Klarna eller Swish
  •   Fraktfritt från 999 kr
  •   Snabba leveranser


Artikelnummer:
032914

Siku-New Holland T7.315 HD

Siku New Holland T7. 315 HD. Om man vill ta sig fram i den moderna jordbruksnäringen måste man vara stark. Och det är precis vad New Hollands T7 Heavy Duty är. Den exklusiva traktorn med mer kraft och förstklassig komfort har också mycket att erbjuda rent visuellt. T7 Heavy Duty levererar en effekt på upp till 315 hk för användning av den tyngsta utrustningen. 

Toppmodellen bland de stora traktorerna är tillräckligt stark för dragning, jordbearbetning, balning och transport. Detta säkerställer att timmar av nöja kan avnjutas. Kroppen på Siku-modellen är gjord av metall kabinen är försedd med glas och är avtagbar.

Den detaljerade designen ger även en riktig traktorkänsla inomhus. Framaxeln förflyttas med hjälp av en spindelstyrning, motorhuven kan öppnas. New Holland traktorn är utrustad med Siku standardkopplingar fram och bak och kan därför kombineras med tillbehör från Siku farmer-serien.

En frontvikt ingår som tillbehör, som kan bytas ut mot frontkopplingen via en enkel mekanism. Oavsett vad man frågar så får Heavy Duty det att hända!

Siku Skala 1:32

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt