Cart 0
  •   Betala med Klarna eller Swish
  •   Fraktfritt från 999 kr
  •   Snabba leveranser


Artikelnummer:
067442

Siku-3-axlad Låglastare

SIKU Control Låglastare. Särkskil tunga laster som entreprenadmaskiner, traktorer eller delar av en bra kan endast transporteras med en speciell låglastare. EURO låglastaren från den holländska tillverkaren Nooteboom anses vara en av en av de mest robusta modellerna på marknaden.

Tack vare den hydrauliska styrningen kan även de tunga specialtransportfordonen manövrera utmärkt. Nooteboom EURO- vagnen var också startpunkten för SIKUS 3-axliga låglastare. Släpet har formen av en djupbädd, det finns en elektronisk ramp bak för att lättare kunna lasta den tunga lasten. Modellens chassi är gjord av metall, överbyggnaden är gjord av plast. Stödben kan dras ut manuellt för extra stabilitet när de står stilla.

Det finns fyra lysdioder på baksidan av trailern: två röda körljus och två blinkers. Låglastaren kopplas till motsvarande Bluetooth-traktor från SIKU kontroll serien via en kabel med två jackpluggar precis som en lastbil eller en traktor. Detta kan sedan enkelt styras via SIKU CONTROL- appen eller lämplig fjärrmodul.

Siku skala:1:32Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt