Cart 0
  •   Betala enkelt med Klarna eller Swish
  •   Snabba leveranser
  •   Öppet köp i 30 dagar
Radiostyrd grävmaskin Radiostyrd grävmaskin Radiostyrd grävmaskin


Artikelnummer:
88-6740-00

Radiostyrd Grävmaskin Liebherr 980 SME

Äntligen!

En grävmaskin som håller vad den lovar fantastisk att köra med i alla situationer läs nedanstående text som vi översatt från tillverkaren SIKU:s sida. gå sedan in på youtube filmen och studera vidare, när maskinen packas upp ur lådan och ger mycket bra instruktion om hur den ska hanteras.

Läs texten

Det finns något stort på väg till lekrummet. Den nya grävmaskinen från Liebherr når nya nivåer i SIKUCONTROL32-serien när det gäller storlek, vikt och funktionalitet. 2,4 GHz RC-modellen, tillverkad huvudsakligen av metall (!), väger ca 2,5 kg. Med totalt sex elektroniskt proportionellt styrda växlar driver detta monumentala RC-fordon säkert och noggrant till sitt mål. De högra och vänstra sidorna av crawler-chassit kan var och en styras individuellt och proportionellt för att manövrera grävmaskinen noggrant till önskad plats. Tornet kan roteras 360 grader och mer, eftersom det går utan kablar på en "RING".

 

Frågan om vilken som är grävmaskinens framsida när tornet har vridits flera gånger under en längre utgrävningsperiod är ibland inte lätt att svara på. Det är här elektroniken kommer in. Med en knapptryckning flyttas tornet till "normal position". Det betyder: där grävmaskinens armspets är framåt. Grävmaskinen regleras proportionellt med hjälp av tre växlar, och kan gräva precis som originalet - och det betyder även under golvlinjen. Därför är utgrävning av gropar möjligt.

Storlek: Längd med hopfälld kran 42 cm. Bredd 16 cm. Vikt ca 2,5 kg.

 

 

Grävmaskinen drivs via en fjärrkontroll. Med denna kommandocentral har grävmaskinen alla funktioner till hands. De nya joystickens kontrollelement duplicerar själva grävmaskinens verkliga kontrollrörelser precis som originalet. Med hjälp av den nya kontrollenheten är det inga problem att utfärda exakta kontrollkommandon för utgrävning, stärkning, spridning och uppbrytning. För säkerheten vid användning av modellen, och för att undvika skador, är vardera av de sex växlarna utrustade med glidkoppling. LED-belysning kan hittas runt hela denna visuellt och tekniskt enastående modell. Ström levereras till modellen via tre Baby-C-batterier. För att styra fjärrkontrollen krävs fyra AA-batterier. Uppladdningsbara batterier är också godkända för användning i modellen.

Batterier ingår inte i leveransen.

Se filmen följ länken nedan.

https://www.youtube.com/watch?v=gq7WpF_M2Hc&t=474s

Siku RC skala 1:32

 Tyvärr ingår inte denna produkt i vårt sortiment för tillfället.

Till butikens startsida »

Sitemap »
Produkter
Övrigt